RADITE NAMJEŠTAJ PO MJERI? U Contegu imate sve što je potrebno

RADITE NAMJEŠTAJ PO MJERI? U Contegu imate sve što je potrebno

Podijelite

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin

Vaš jedinstveni i stilski ukus ostvarite kroz maštovito planiranje i uredite prostor onako kako ste oduvijek zamišljali. A mi volimo da vam pomažemo u izražavanju vašeg identiteta kroz našu najraznovrsniju ponudu pločastih materijala uz sve potrebne dodatke.

U našim drvnim centrima opcije su beskrajne kada je u pitanju personalizacija namještaja. Počevši od pločastih materijala svjetskih proizvođača kao što je Yildiz EntegreSTARAX dodataka za namještaj, DVS okova za namještaj pa do profesionalnog MAKITA alata, u CONTEGU ćete zasigurno pronaći ono što tražite. Materijali koje koristimo su poznati po svojoj kvaliteti kao i mašine koje koristimo za obradu istih za savršen finalni proizvod. Stručno osoblje vam pomaže pri izboru, savjetuje vas te udovoljava i najistančanijim zahtjevima.

Kvalitet u Contegu je neupitan, kod nas kupujete sigurne i provjerene proizvode uz 5 godina garancije na sav asortiman okova. Za više informacija nam se možete obratiti na broj telefona +387 30 719 100 ili poslati upit na info@contego.ba

Posjetite CONTEGO drvne centre:
📍 Divjak BB, 72250 Vitez
📍 Bišće polje BB, 88000 Mostar

Posjetite CONTEGO maloprodajne centre:
📍 Divjak BB, 72250 Vitez
📍 Bišće polje BB, 88000 Mostar
📍 Šićki Brod, 75000 Tuzla
📍 Put srpskih branilaca 174, 78000 Banjaluka

Novosti

Kontaktirajte nas

Javite se stručnom timu Contego koji će vam pružiti sve potrebne tehničke i savjetodavne informacije.

Očekujemo vas!
Vaš Contego Tim